Nu skal der steppes op.

Vis menu
11. okt. 2019

RIK har svært meget brug for point hvis topplacering skal fastholdes

Efter to udekampe i streg, der pointmæssigt kun har kastet et enkelt point af sig, så er RIK tvunget til at levere pointmæssigt lørdag, når oprykkerne fra FC Udfordringen er gæsterne på Rønne stadion nord.

Gæsterne har gjort det ganske fint indtil videre, her i klubbens første sæson i den bedste københavnske række, hvor det i skrivende stund er blevet til 11 point og en aktuel 9. plads i serien. Senest er det blev det til en 4-2 sejr over KB, og i det hele taget er det på eget græs i Valby at oprykkerne har gjort det bedst. Således er 10 ud af de 11 indhøstede point kommet på eget græs.

Når det så er sagt så har holdet alligevel gjort det flot også i de pointløse kampe, hvor holdet blandt andet marginalt har tabt til et par af de samme hold som RIK har tabt til nemlig B1903 og Fremad Amager.

RIK har ikke haft den store pointmæssige succes ud af de seneste to kampe, hvor det er blevet til en pointdeling mod PI Fodbold og nederlag til BK Skjold. I begge opgør har holdet været noget ramt af afbud, hvilket måske kan tilskrive noget af den magre pointudbytte.

For selvom trænerteamet i begge opgør har været godt tilfreds med substitutterne, har den sædvanlige rytme i holdets spil ikke helt været tilstede, hvilket kan tjene som noget af forklaringen på det magre pointudbytte.

Det der så kan tale for et positivt udkomme af lørdagens opgør, er at RIK hidtil på hjemmebane har været godt kørende, og i holdets hidtidige tre hjemmekampe i Københavnsserien, har sejret. Godt nok er sejrene taget mod hold der ligger under holdet i tabellen, men sejrene har været taget med et pænt overtag i spil chancer.

Og motivationen bør ydermere være i top hos spillerne, idet rækken blev yderligere fortættet torsdag aften, da FC Græsrødderne slog topholdet fra Husum BK med 4-1. Det betyder at RIK med point i lørdagens opgør kan tage ind pointmæssigt i forhold til den absolutte topstrid.

Kampen fløjtes op lørdag den 12. oktober kl. 15.30Rønne stadion nord.

Dagens sponsorprofiler