0-1: Frederik Madsen

0-2: Mathias Lund

0-3: Daniel Chaviv

NB Bornholm fik revanche

Efter en indsats af lettere blandet kvalitet, måtte RIK tirsdag aften se sig besejret 3-0 af NB Bornholm på kunstbanen på Rønne stadion nord. Nederlaget var opstartsfasen første og samtidig også det første opgør hvor RIK lukkede mål ind.

Mathias Jensen var da heller ikke overstadig positiv i sin vurdering af RIK indsatsen på banen:

-2. halvleg var meget øv. Synes faktisk vi gør det godt i 1. Halvleg, hvor vi derimod laver mange dumme ting i de sidste 45 minutter

- De 3 mål vi lukker ind er på boldtab, hvor Nexø scorer på den efterfølgende omstilling, så det skal vi have kigget på.

På spørgsmålet om der indsatsmæssigt var spillere der  skilte sig ud på RIK mandskabet:

-Synes egentlig vi har mange der spiller på det jævne uden at være hverken prangende eller falde igennem. Keeper Thomas Elfstrøm stod 1. halvleg og gjorde det godt, så da han var den eneste der ikke var med til at tabe i 2. halvleg er han et nemt bud.

RIK spiller deres næste testopgør den førstkommende lørdag den 07. marts, hvor modstanderen bliver Dragør fra den københavnske serie 1. Opgøret spilles på udebane i Dragør.