Nyt point i Københavnsserien

Vis menu
29. apr. 2021

Københavnsserien

HB - Rønne IK 1-1 (0-0)

Mål:

0-1 Nicolai Olsen (53)

1-1 Simon Skibsted (76)

Hårdt tjent point i Fælledparken lørdag

For anden weekend i streg havde RIK taget turen over Østersøen for at jagte point i Københavnsserien. Og for anden weekend i streg blev det til point. Og igen blev pointet hevet hjem på storartet fight fra de rødblusede.

Indtil godt et kvarter før tid lignede RIK da også en sejrherre, efter at anfører Nicolai Olsen havde bragt sit hold foran efter 53.min spil. Denne føring kunne havde været øget yderligere., hvis ikke samme Olsen, hvad der udefra set, blev snydt for et straffespark godt et kvarter før tid. I stedet slog hjemmeholdet i det efterfølgende angreb kontra og fik udlignet til 1-1.

RIK fik dog en yderligere chance, men debutanten Mikkel Mejlvangs afslutning rakte ikke helt til, og så sluttede det hele med en pointdeling, som RIK bestemt skulle være rigtigt godt tilfredse med, spil og chancer taget i betragtning

Bedst for anden kamp i træk var Thomas Kullenberg i RIK målet, som kampen igennem leverede flotte eksempler på rigtigt godt målmandsspil.

Se TV2 Bornholms reportage fra opgøret > HER

RIK spiller deres sidste kamp i grundspillet lørdag, hvor en af oprykningskandidaterne til Danmarksserien, Vigerslev BK, slår vejen forbi Rønne Stadion Nord. Gæsterne er oprykkere og har gjort det særdeles flot indtil videre.

Med flere flotte sejre henover efteråret, har holdet placeret sig i den gode ende af tabellen hvor muligheden for oprykning stadig er tilstede.

For RIK gælder det om at holde den fine trend fra de to seneste opgør på udebane, hvor det gennem stærk fight er blevet til to uafgjorte mod henholdsvis Fremad Amager og som beskrevet HB. Pointmæssigt nok lige i underkanten, men bestemt resultater som spillere og trænerteam har været særdeles glade for selvtillidsmæssigt.

Bemærk at der fortsat ikke er adgang for tilskuere til kampe i Københavnsserien.

Der er kick off lørdag den 01. maj kl. 14.00 på ØBM Arena - Rønne Stadion Nord

 Bornholms Brand Ligaen

Rønne IK - Viking 1-4 (1-2)

Mål:

0-1 Magnus Mortensen (10)

0-2 Julius Lykkegård (15)

1-2 Jakob Lenz (28)

1-3 Jimmie Larsen (64)

1-4 Jimmie Larsen (88)

RIK blev den lille i lokalopgør

Det blev naboerne fra Viking der trak det længste strå i lokalopgøret fredag aften på ØBM Arena - Rønne Stadion Nord med en på papiret sikker 4-1 sejr.

Tallene snyder dog lidt, for hjemmeholdet var bestemt ikke spillet ud af græstæppet, og havde med lidt mere held, skarphed i både forsvar og angreb, godt kunnet havde hevet point ud af opgøret.

Nu kunne Vikingholdet i stedet med sejren forsvare duksepladsen i Bornholms Brand Ligaen, hvor holdet aktuelt har slået et hul på 9 point ned til den nærmeste forfølger fra Knudsker IF.

RIK spiller deres næste kamp søndag den 02. maj kl. 11.00 mod Nexø på Kjærstup Arena