3-1 Rasmus Kristensen

4-1 Mathias Lund

5-1 Nikolaj Madsen

Klart nederlag i lokalopgør

RIK blev den lille, da NB Bornholm onsdag aften sejrede 5-1 i lokalopgøret på Kjærstrup Arena.

Når dette er sagt så kunne det godt havde endt anderledes, hvis RIK, efter Nicki Holms udligning, efter at Marius Finsen havde bragt NB Bornholm foran, havde haft held og dygtighed til at udnytte et par gode chancer.

I stedet fik NB Bornholm på et par hurtige mål kort før pausen bragt sig på 3-1, og sat på opgøret. I øvrigt efter at RIK havde måttet sige farvel til rutinerede Martin Andersen og Nicolai Olsen, der var udgået med skader.

2. halvleg gav ikke noget målmæssigt til RIK, hvorimod hjemmeholdet, efter et par hurtige omstillinger, fik øget sin føring med mål fra Mathias Lund og Nikolaj Madsen.

RIK var til opgøret mod NB Bornholm uden Sebastian Finsen, samt de skadede Almir Numanovic, Patrick Böiken og Magnus Sÿlvestersen.

Næste opgør for RIK er allerede førstkommende lørdag den 22. august kl. 15.30, hvor modstanderen er Hvidovre IF. Bemærk at opgøret afvikles på Bornholms Brand Stadion (Kunst), da Rønne Stadion Nord er optaget af et andet arrangement.

Og allerede førstkommende tirsdag den 25. august kl. 19.00 har RIK mulighed for revanche for onsdagens nederlag, når NB Bornholm gæster ØBM Arena Rønne Stadion Nord i årets Bornholmske pokalfinale.