RIK - Fodbold får spændende trænerbesøg fra FC Nordsjælland.

Vis menu
25. jul. 2018

RIK - Fodbold får spændende trænerbesøg fra FC Nordsjælland.

I weekenden den 10. - 11. august får RIK - Fodbold således besøg af trænerduoen Benjamin Ajslev og Thor Herdal. Og det er er et særdeles spændende trænere som trænere og spillere på U12 og U14 skal stifte bekendtskab med.

Benjamin har trænet alt fra u10-u19 i Allerød FK, Cantonments (Ghana), Hellerup IK og Farum Boldklub. Benjamin startede i FCN som specifiktræner og har beskæftiget sig meget ude i samarbejdsklubberne som inspirationstræner. Sidenhen blevet U13 og U14 træner og er stadig specifiktræner i FCN.

Udover sine stærke menneskelige egenskaber, har Benjamin et stort drive på træningsbanen, som smitter af på de spillere han træner.

Thor har trænet U15 og U17 i Allerød FK. Startede derefter i Farum/FCN for 4 år siden, primært omkring u13. Derudover har Thor på akademiet i Farum beskæftiget sig med U14-U17. Thor er en fagligt stærk træner og har meget fokus på detaljen. Han er ligeledes meget dygtig på det analytiske plan, samt god til at skabe struktur omkring et hold.

Thors gode øje kan altid ses på både træningsbanen og når hans hold har videoanalyse. Her er han sublim til at skære international fodbold ned i et sprog de unge spillere forstår. Det har gjort at spillere på Thors hold altid har udviklet sig i en god retning, både som gruppe og individuelt.