RIK leverede positivt, og tjente point mod tophold

Vis menu
29. sep. 2020

Københavnsserien

FB - Rønne IK 0-0

Efter lang pointtørke, kunne RIK endelig sætte point ind på kontoen

Det er ikke ligefrem point RIK har været beriget med i den sidste tid. Ja helt nøjagtigt har RIK ikke tjent point siden 1. runde sejren over KB den 15. august. Siden da er det blevet til fem turneringsnederlag i streg, men lørdag fik RIK forhåbentlig vendt den uheldige trend, da holdet fortjent hev et point med retur til Bornholm, efter 0-0 mod topholdet FB.

Og dette i et opgør hvor RIK stort set var tilbage i forventelig stærkeste opstilling, og med et par spændende nye ansigter i truppen. Således gjorde både centerforsvareren Rajid Alibasic (Tidligere BK Skjold) og målmanden Oliver Lyhne Haslund (Tidligere Brønshøj 2. div.) det særdeles godt i RIK defensiven, der sammen med Oskar Møller, Magnus Sülvestersen og Nicklas Harder Mogensen stod særdeles stærkt i opgøret.

Kampen blev generelt en chancefattig affære, hvor de åbne chancer der var og spilfordelingen samlet blev ganske ligeligt fordelt de to hold imellem. Tættest på var FB, i en situation hvor Martin Andersen måtte agere redningsmand på målstregen, og i den anden ende Nilas Stange med en forsøg fra en spids vinkel der strøg lige forbi mål.

Bedst hos RIK var som tidligere nævnt de fem bagerste i RIK, hvor Rajid Alibasic blev kåret som kampens spiller, men generelt ros til hele holdet, der skarpt fulgte den gameplan der var lagt fra trænerteamet op til opgøret.

Se TV Bornholms Sportsaften fra opgøret > HER