RIK og Nexø delte i porten

Vis menu
18. sep. 2018

Bornholms Brand Ligaen

RIK - Nexø 1-1 (0-1)

Mål:

0-1: Patrick Ambrosen

1-1: Harald Hunderup

RIK hev et enkelt point ud af opgøret mod Nexø.

Vel egentligt ganske retfærdigt, fik RIK og Nexø lige meget ud af opgøret fredag aften, nemlig et enkelt point hver.

Det var gæsterne der lagde bedst fra land, og satte sig godt på opgøret i den første halve time, og var også ganske retfærdigt at det var de gulblusede der bragte sig foran. At det så skete efter en misforståelse mellem målmand Nicolai Rander og den unge centerforsvarer Almir Lozid, var i denne sammenhænge lige meget, for det var Nexø der indtil da havde siddet på både spil og chancer.

Scoringen blev dog lige det der skulle til for at vække hjemmeholdet, for herefter stod der mere og mere RIK på opgøret. Således var det med totalt omvendte fortegn at matchbilledet kom til at se ud fra starten af de sidste 45. minutter. Her fik RIk endelig sammenspillet til at glide, og det kom også til en fuldt fortjent udligning, da indskiftede Harald Hunderup kunne hovedstøde Oscar Sloths fine aflevering i mål efter godt en times spil.

Gæsterne fik i slutningen af kampen arbejdet sig godt tilbage i opgøret, men RIK fik afværget hvad der kom af tilløb til mål imod sig.

Med den ene point og de øvrige resultater in mente, fastholdt RIK sine sine fine 3. plads i serien, og dette på en dag hvor blandt andet playmaker Simon Gren- Hansen ikke var til rådighed.

RIK spiller deres næste kamp den førstkommende fredag den 21. september kl. 19.00, hvor den står på lokalopgør på Rønne stadion nord mod Viking.