RIK UNGDOM BLÆSER AL MODSTAND AF VEJEN!!!

Vis menu
27. mar. 2022

Fra venstre:

Jannick Hernandez Kofoed,  Sanel Cefo, Viktor Bech, Gustav Bech og Elias Holm

Påny flotte RIK ungdoms bordtennis resultater.

Efter vinterens sidste holdkampe i bordtennis for UNGDOM som spilledes i dag i  Nexø, stod det klart, at RIK 1 med Sanel Cefo og Victor Nordahn Bech løb med førstepladsen i meget suveræn stil foran Hasle 1 på andenpladsen og Hasle 2 på tredjepladsen. Hasle 2 kun et point foran Nexø 2 på fjerde pladsen.

RIK 1 vinder alle 10 holdkampe (4 singler og en doublekamp danner en holdkamp) og scoren er 45-5 som giver det maximale antal point, nemlig 20. En helt igennem stærk præstation  for de 2 spillere, der nyder bordtennisspillet og det gode kammeratskab som RIK Bordtennis tilbyder på Østre Skole.

Holdturneringen har kun haft deltagere for de 3 nævnte klubber, som til gengæld har stillet med 2 hold hver, hvilket er positivt for sporten. Fremadrettet er håbet at det forsat kan lade sig gøre at gennemføre en holdturnering  for UNGDOM, men det kræver at bordtennissporten får opmærksomhed og interesse fra politisk hold, så klubber ikke bliver smidt på porten.

Indtil videre er der ingen endelig løsning for RIK Bordtennis fremadrettet, men vi krydser vore bat og spiller til sidste bold og hiver pokalerne med hjem.