Sejr fra baghjul

Vis menu
2. okt. 2018

Bornholms Brand Ligaen

Knudsker IF - RIK 1-2 (0-0)

Mål:

1-0: Ali Jawad

1-1: Safraz Kurdersen

1-2: Simon Gren-Hansen (Str.)

RIK havde heldet og dygtigheden i lokalopgør mod Knudsker.

For med et RIK hold med en stor håndfuld afbud til opgøret, var det med visse bange anelser at holdet gik ind til opgøret mod Knudsker. For godt lå hjemmeholdet sidst i serien, men lignede på papiret og i den aktuelle opstilling en endda rigtig svær modstander.

Og kampen igennem var det da også hjemmeholdet der svingede takststokken med flere nærgående forsøg, uden dette dog i de første 45 minutter af opgøret kastede mål af sig.

Mål kom der allerede efter to minutters spil af 2. halvleg, hvor Ali Jawad bragte hjemmeholdet på en hurtig kontra. RIK kæmpede dog ufortrødent videre, og kunne efter godt 70, minutter udligne ved indskiftede Safraz Kurdersen.

Og bare godt 5. minutter senere kom RIK igen på måltavlen, da superrutinerede Simon Gren-Hansen var sikkerheden selv fra straffesparkspletten, og sikkert eksekverede det mod Julius Løkkegaard tilkendte straffespark i mål.

Trods et godt tryk fra hjemmeholdet i det sidste kvarter, holdt RIK stand, og kunne derfor slutteligt bogføre sæsonens tredje sejr.

RIK spiller deres næste kamp mandag den 08. oktober kl. 19.00 på Rønne Stadion Nord, hvor modstanderen er det suveræne tophold fra Midtbornholm.