Mål:

1-0 Magnus Sülvestersen (45)

Tilskuere: 110

RIK slap godt fra sæsonstarten

På en dag hvor størsteparten af de fremmødte tilskuere havde søgt skyggen på tribunen på et solramt ØBM Arena, kom RIKs bedste seniorer godtr fra start i sæson 2020/21 første kamp med en 1-0 sejr over KB.

På grønsværen kæmpede begge mandskaber med varmen, og tog særdeles godt imod de vandpauser som dommer Andre Kahlenberg ad flere omgang fik lagt ind i løbet af kampen.

Om det var varmen der spillede ind på spillet på banen skal lade være udsagt, men udefra set var det mere viljen end godt fodboldspil der prægede opgøret. For gæsterne havde svært ved at tilspille sig reelle chancer, om man skulle en halv time ind i opgøret før KB kunne notere sig deres første afslutning mod RIK målet.

RIK var ganske spil dominerende i de første 45 minutter, men havde svært ved at levere den sidste kvalitet i afleveringerne hvor det alt for ofte trods den gode vilje, endte med ”en skævert”.

Et  hovedstød efter godt 20 minutter fra Martin Andersen på overliggeren, var dog ganske tæt på at bringe hjemmeholdet foran efter et længere RIK spilovertag.

Skarpe var hjemmeholdet dog for alvor kort før pausen, hvor et fint opbygget angreb slutteligt endte med at Nicki Holm serverede en sukkerbold fra venstre til debutanten Magnus Sülvestersen, der havde ualmindelig nemt ved at heade sit hold på 1-0.

2. halvleg blev indledt med KB som de spilstyrende, og var temmelig tæt på en udligning ved to tilfælde små 10. minutter inde i halvlegen. RIK var sjældne gæster i den anden ende, og kunne notere sit første reelle forsøg efter en time ved Martin Andersen.

Langsomt fik RIK sat sig på spillet på ny, og fik produceret fine chancer til Mads Bonde (Ydersiden af stolpen), hovedstød fra Oskar Møller over mål, afslutning på indersiden af stolpen (Patrick Böiken), og endelig afslutning fra distancen (Mads Bonde).

Flere mål blev det så ikke til, og RIK kunne således bogføre sæsonens første tre point, og det var vel ganske fortjent chancer og spil taget i betragtning.

Bedst hos RIK var en meget stærkt spillende Oskar Møller, men også roser til kollegaerne i forsvaret Sebastian Finsen, Nichlas Poulman og Jakob Lenz, samt ”løbemonstret” Emil Pedersen på den defensive RIK midtbane.

RIK skal allerede i ilden igen førstkommende onsdag den 26. august kl. 19.00, hvor den står på lokalopgør mod NB Bornholm på Kjærstup Arena.