Sejrssang afblæst i overtiden

Vis menu
30. sep. 2019

Københavnsserien

PI Fodbold - Rønne IK 1-1 (0-0)

Mål:

0-1: Chriss Jacobsen (55)

1-1: Svend Iversen (90+)

Sejren var mere end på krogen, men “fisken” hoppede af.

Det blev et ganske underholdende og til tider ganske velspillet opgør man blev vidne til lørdag. Begge mandskaber ville spille fodbold og det blev der bestemt også i store dele af kampen. Læg dertil at der bestemt blev gået til stålet i nærkampen, ja så fik man lidt af det hele.

Opgøret bar da bestemt også præg af det var to mandskaber der har et endog rigtigt godt kendskab til hinanden, hvilket heldigvis ikke betød at opgøret blev en taktisk affære. Begge hold ville gerne frem på banen, og heldigvis for det.

Med resultatet i hånden var det dog udeholdet der kunne ærgre sig mest, for holdet havde så godt sikkert de tre point sat ind på kontoen, da en af de mange tidligere Rønne fB spillere på PI mandskabet, Svend Iversen, godt inde i overtiden, fik udlignet RIK føringen. Iversen var over en RIK clearing, og kunne med en flad afslutning fra kanten af RIK feltet udligne til 1-1

RIK formåede således ikke at forsvare den føring som Chriss Jacobsen havde skaffet sit hold i det 55.min. hvor topscoreren fik den sidste fod på et snorlige indlæg fra Marius Finsen.

Af helt åbne chancer havde RIK nok de fleste, og begge gange signeret Marius Finsen. Ved begge lejligheder fik Finsen afsluttet godt og begge gange måtte PI keeper Max Jensen hive gode redninger frem. PI bedste chance inden holdets udlignende mål,  tilfaldt Jakob Juulsen, der fra distancen testede Lukas Olesen i RIK målet. Olesen måtte som sin kollega i den anden ende, også vise evner på sit målmandstalent for at holde buret rent.

Nu sluttede opgøret som bekendt med en deling, og RIK spillerne lignede efter opgøret mest af alt et mandskab der havde tabt to point fremfor at have vundet et. Cheftræner Mathias var også umiddelbart efter opgøret også af den opfattelse, og så alligevel ikke:

-Jeg roste spillerne meget efter kampen. Synes at de ud fra vores gameplan leverer rigtig godt. Også set i lyset af at vi i dag er uden Emil Munk Jensen, Bjørn Jensen og Martin Andersen, og sent fredag får afbud fra Edonis Emini, der var blevet akut arbejdsramt. Det betød vi måtte må skifte system, hvilket jeg dog synes holdet responderede flot på.

-Så når vi står op i morgen er vi nok alligevel tilfredse med et x med de afbud vi havde, og kigger man på kalenderen over de 26 kampe i turneringen, så havde vi nok solgt dagens kamp for det ene point vi trods alt fik med hjem.

Med det ene point fastholdt RIK følingen i toppen, og tog faktisk ind på topholdet Husum, der højest overraskende tabte til Kastrup. RIK tabte dog en enkelt placering, idet den kommende weekends modstander, BK Skjold, vandt deres opgør mod KB.

Bedst hos RIK var keeper Lukas Olesen, men også roser til RIK centeraksen Amir Muric, Peter Feldfoss og Mads Bonde.

Se TV2Bornholms Sportsaften > HER

Se Pia Hersilds billeder fra opgøret > HER