Semi tophold venter lørdag

Vis menu
23. okt. 2020

RIK får hænderne fulde, når Dragør BK lørdag gæster ØBM Arena

Ovenpå et ”hæderligt” nederlag i den forgangne weekend, skal RIK lørdag op mod en papiret endnu stærkere modstander. For da gæster nummer 2 placerede Dragør BK Klippeøen.

Gæsterne er vel sæsonens store positive overraskelse, hvor oprykkerne efter en indtil videre flot efterårskampagne har kastet 22 point af sig og en aktuel 2. plads i stillingen.

Amagerholdet har med sejre i 7 ud af 10 kampe bestemt vist klasse, og der tegner sig mere og mere et billede af en seriøs oprykningskandidat.

I den anden af tabellen befinder RIK sig desværre fortsat. I den forgangne weekend blev det til et nederlag mod FC Udfordringen, og den nye trænerduo Henrik Jacobsen og Nicklas Pedersen fik således ikke point med hjem i debuten. Omvendt så duoen mange gode momenter i opgøret, og kun uheld gjorde at holdet ikke fik scoret, og med lidt mere skud i bøssen, fik point ud af anstrengelserne.

Der meldes fortsat om optimisme i truppen, og optimisme og held, skal givet være et par af de ingredienser der skal med indenfor for kridtstregerne lørdag, hvis der skal hives point med hjem.

Kampen fløjtes op lørdag den 24. oktober kl. 15.30ØBM Arena Rønne Stadion Nord.