Sidste hjemmebanekamp i 2019

Vis menu
25. okt. 2019

RIK lukker hjemmebanekampene af med et opgør lørdag mod Hvidovre

Og ovenpå en velfortjent kamppause på 14 dage er det helt sikkert et sultent mandsskab der tørner ud til efterårets sidste hjemmekamp. Aktuelt har RIK holdet en aktuel 3.plads i Københavnsserien at forsvare, i en række der har udviklet sig til at være ganske uforudsigelig.

Og uforudsigelig kan lørdagens modstander fra Hvidovre IF således også vise at være. For trods en aktuel placering som nummer 13 og næstsidst i serien, så kan holdet på de dage hvor der er frispillede spillere fra holdets 1. divisionshold mønstre et rigtigt stærkt mandskab.

En ”oplevelse” som det daværende Rønne fB løb ind da holdet mødte gæsterne på udebane i foråret 2019. Her stillede Hvidovre op med et væsentligt forstærket hold, og endte da også med at hjemtage alle tre point via en 3-1 sejr.

I det omvendte opgør i efteråret 2018, var gæsterne noget mere medgørlige, og da kunne Rønne fB bogføre en 4-0 sejr.

Sammenligner man iøvrigt de to holds opstillinger i disse to opgør, så stillede Rønne fB op med 11 af de samme spillere i de to opgør, medens Hvidovre ved hjemmebanesejren havde skiftet ud på hele 11 pladser i forhold til det mandskab der havde tabt i efteråret.

Dette illustrerer dels niveau hos 1. divisionsklubben, men måske også omvendt at en udebanekamp i Københavnsserien på Bornholm en lørdag i efteråret ikke altid er lige attraktivt for alle.

Se billeder fra Rønne fB 4-0 sejren > HER

Se billeder fra Rønne fB 1-3 nederlaget > HER

At Hvidovre kan være en temmelig uforudsigelig størrelse er meget godt illustreret ved at holdet i indeværende sæson dels har tabt 0-6 til B1903, men også besejret FC Græsrødderne 5-0.

Senest blev det til et smalt 1-2 nederlag mod Fremad Amager, så RIK bør have den allerstørste respekt for gæstemandskabet

RIK gik til kamppause ved senest at besejre FC Udfordringen med 4-3 i et opgør hvor RIK trods en 3-0 føring og fuldt ud styr på begivenhederne, slutteligt var heldige med ikke at smide point.

Man må forvente at trænerteamet har fået filet de værste kanter af "fejrregisteret" fra dette opgør, og således sender et mandskab på banen der holder fokus.... gerne i alle kampens 93 minutter.

Kampen fløjtes op lørdag den 26. oktober kl. 15.30 Rønne stadion nord.

Dagens sponsorprofiler