Topkamp i Københavnsserien

Vis menu
4. okt. 2019

RIK skal en tur til Østerbro, hvor BK Skjold venter

Og lørdagens kamp har tillige karakter af at være en topkamp mellem nummer 2 placerede BK Skjold og nummer 3 placerede RIK.

Ovenpå den forgangne weekend, hvor RIK tjente et point, BK Skjold 3 og Husum 0 af slagsen, så er stillingen i TOP 3 ganske tæt.

Duks er fortsat Husum BK, men enten taber holdet deres svære hjemmebanekamp mod FB, og opgøret mellem BK Skjold og RIK finder en vinder, ja så er der et nyt førerhold i serien.

RIK tjente et fint point i den forgangne weekend mod PI Fodbold, i et opgør hvor RIK dels var temmeligt hårdt ramt på afbudssiden, og hvor holdets 1-0 føring blev udlignet godt inde i overtiden.

Ikke desto mindre leverede holdet en fin holdindsats, der hvis den kan gentages godt kan betyde at holdet kan byde hjemmeholdet fra BK Skjold op til dans.

Hjemmeholdet er, siden 1. runde nederlaget mod Husum BK, ubesejrede og kan således fremvise en række på 7 kampe uden nederlag. Det særdeles stabilt spillende østerbromandskab er således alle dage en størrelse som alle hold i rækken bør have den allerstørste respekt for.

Opgørene i den forgangne sæson, i regi Rønne fB, sluttede med 4 point til Rønne fB via en 2-1 på udebane, og 2-2 på eget græs på Rønne stadion nord.

Gense TV 2 Bornholms reportage fra 2-2 opgøret > HER

Kampen fløjtes op lørdag den 05. oktober kl. 15.30 på kunstbanen på kunstbanen i Fælledparken