Udfordring i Gentofte lørdag

Vis menu
11. sep. 2020

RIK kommer på svær opgave i kampen om at bryde dødvande

Efter at havde måttet indkassere sit fjerde turneringsnederlag i den forgangne weekend i opgøret mod BK Skjold, bliver det bestemt noget at opgave lørdag hvis RIK skal bryde den turneringsmæssige sejrstørke.

For B1903 hører bestemt ikke til RIKs favorit modstandere. Således tabte RIK sidste efterår 4-2, og inden da havde Rønne fB også haft det svært mod de zebrastribede fra Gentofte.

Hjemmeholdet har kun spillet tre kampe indtil videre, og er fortsat ubesejrede via en sejr og to uafgjorte. Det teknisk velfunderede Gentofte mandskab, sluttede i den forgange sæson på en flot 3. plads, og har i det hele taget potentialet til endnu en topplacering.

RIKs primære opgave må være at slippe fra lørdagens opgør med en positiv oplevelse, og så må tiden vise om en evt. positiv oplevelse så også inkluderer point.

Med fire turneringsnederlag i streg, er det ikke ligefrem tro på egne evner der gennemsyrer RIK mandskabet, der dog indstillingsmæssigt, i nederlaget til Skjold, viste fin vilje og moral, og mere manglede at eksekvere på det spillemæssige.

Kampen fløjtes op på lørdag den 12. september kl. 15.30 på B1903s baner på  Lyngbyvejen