VIGTIG MEDDELELSE!!

Vis menu
18. nov. 2020

VIGTIG MEDDELELSE TIL ALLE TRÆNERE/LEDERE !!!

P.g.a. det seneste smittetryk, som desværre er steget på Bornholm, så har Bornholms Regionskommune udsendt en meddelelse hvori de henstiller til øens idrætsklubber at man ligger stille i en periode.

Ydermere så har Carsten Clemmensen, Borholms Idrætsområder skærpet restrektionerne i alle øens haller, så bade-og omklædningsfaciliteter ikke må benyttes indtil der kommer nye ordrer herom.

Det betyder for R.I.K Fodbold, at vi har valgt at SUSPENDERE TRÆNINGEN I RESTEN AF NOVEMBER MÅNED gældende for alle hold, både indendørs-og udendørs.

Vi har allerede valgt at suspendere træningen for U/14 afdelingen fordi to personer her, er testet positive.

Det er måske en drastisk beslutning, men vi har valgt at følge kommunens opfordring og er helt enige om at folkesundheden har 1. prioritet.

Meld ud til alle jeres spillere at suspenderingen gælder fra i dag og resten af denne måned. Vi ser helst ikke at spillere mødes for at selvtræne på anlægget. Opfordr til at spillerne tager en rask løbetur i stedet…

UNDTAGELSE

Undtaget er vores 1. hold som måske skal spille en programsat kamp d. 28. november, det får vi klarhed om d. 22/11.

Her skal alle restrektioner som tidligere er udmeldt selvfølgelig overholdes.

Det er en rigtig kedelig situation vi alle er i, men nu må vi alle bakke op om de restrektioner der bliver udmeldt, så vi forhåbentlig kan få en normal hverdag med træning og kampe tilbage igen.

VI HÅBER PÅ ALLES FORSTÅELSE FOR VORES BESLUTNING !