3-1: Mikkel Føge (59)

4-1: Nicolai Nielsen (73)

4-2: Chriss Jacobsen (77)

RIK tabte terræn i toppen, da Husum sejrede i topopgøret lørdag

RIK fik ellers en meget fin start på opgøret da Edonis Emini efter et kvarters spil kunne hovedstøde sit hold foran 1-0 efter et frispark fra højre fra Bjørn Jensen. Og denne føring kunne med en lidt større skarphed og koldblodighed sagtens havde været større.

Således havde Chriss Jacobsen et stor chance efter bare tre minuttres spil, men dels afsluttede topscoreren lige på Husums keeper, og dels blev han dømt offside. Også Mads Bonde var tæt på inden RIK føringsmålet, da han fra distancen afsluttede tæt forbi mål.

Kort efter RIK var kommet foran, havde hjemmeholdet deres første reele chance med et forsøg fra kanten af feltet, der dog endte over Lukas Olesens mål. RIK var gode i kontraen, og på en sådan var Marius Finsen tæt på, men han hans hovedstød tog lidt for tidligt i jorden og sprang over mål.

Husum var tæt på en udligning, men forsøget tog stolpen, og kort efter var der igen bud efter RIK målet, og denne gang gik forsøget over mål. I det hele taget var det hjemmeholdet der i denne periode af opgøret svingede dirigentstokken og Mikkel Bo Eriksen var tæt på med et hovedstød der gik lige forbi RIK målet.

Små fem minutter før puasen kom Marius Finsen afsted i en god RIK kontra, men hans ellers ganske fine forsøg strøg lige forbi Husum målet. Og bedst som man troede på at RIK ville ride Husum presset af, kom den udlignende scoring dog kort før pausen. Ad flere omgange begik RIK defensiven fejl, og så kunne Peter Marcussen udligne til 1-1.

Og det skulle blive endnu værre for RIK. For bare to minutter inde i 2. halvleg. Et umiddelbart ufarlig forsøg fra distancen, blev rette af Admir Muric, og snød en sagesløs Lukas Olesen i RIK målet og så var Husum foran 2-1.

Efter em lille times spil blev ellers hovedstøds stærke Martin Andersen den lille i en hovedstødsduel i RIK feltet, og så kunne Mikkel Føge bringe sit hold på 3-1. Den sidste pind i RIK kisten blev slået i et lille kvarter før tid, hvor Nicolai Nielsen, fik afsluttet på kanten af feltet, efter at Husum igen udnyttede en noget uorganiseret RIK defensiv.

Lige lidt hjalp det således at Chriss Jacobsen fik reduceret kort efter, på en ripost fra et forsøg fra Mathias Ellebye. Og endnu mere lidt hjalp det at Martin Andersen havde to fine hovedstødsforsøg kort før tid hvoraf det sidste tog opstanderen, for Husum fik redet det sidste RIK pres af og sikrede sig sejren.

-Ja, jeg synes vi spiller en rigtig god 1. halvleg hvor vi har muligheder for at komme til halvleg med en solid føring. I stedet scorer de 2 mål fra minut 44-47, hvor man vist ikke fornærmer nogen ved at sige at der var tale om et noget halvhjertet forsvarsspil. Derudover får vi kort efter den første scoring skadet Emil Munk Jensen, hvilket bliver ganske mærkbart i forhold til vores defensiv resten af opgøret, kunne cheftræneren kort opsummere opgøret.